Frågor? Ring +45 77 34 08 20
Måndag, tisdag och torsdag: 11.00 - 15.00

Distansutbildning

Så här fungerar det

Kursområdet

När du anmäler dig till utbildningen får du tillgång till kursområdet (på Learnera.eu), där allt undervisningsmaterial, artiklar och övriga kunskapsresurser om NLP finns tillgängligt.

Learnera är en superenkel kursplattform som går att nå via datorer, surfplattor och mobiler. När du köper din kurs får du omedelbar åtkomst till den med inloggningsuppgifter till Learnera (om du använder kreditkort). Vid betalningar med Klarna eller banköverföring/faktura kan ta det upp till 72 timmar, efter att betalningen mottagits, innan åtkomst ges.

Alla sidor med textinnehåll är utskriftsvänliga så att du enkelt kan skriva ut materialet om du föredrar att läsa det på papper.

Kursområdet är öppet 24 timmar om dygnet – så du behöver bara en internetuppkoppling för att alltid ha tillgång till ditt undervisningsmaterial.

learnera-logo

 

Undervisningen

Undervisningen innehåller både artiklar, text, ljud och video. Därutöver kommer du stöta på praktiska övningar och uppgifter som du löser självständigt tillsammans med människor i din närhet.

Hela utbildningen är optimerad för självstudier, där du tar till dig materialet, kunskapen och teknikerna i din egen takt. Det finns även ett debattforum där du kan diskutera tekniker och olika ämnen med de andra kursdeltagarna. Allt undervisningsmaterial och tillhörande övningar är noga utformade för att du på egen hand ska kunna tillägna dig NLP-teknikerna och den erfarenhet du behöver för att bli certifierad enligt NFNLP’s internationellla standard.

För att du ska känna dig säker på att du lär dig rätt och använder NLP i dess mest effektiva form, erbjuder vi även handledning online. Där kan du få feedback på ditt utförande av olika tekniker och övningar.  Handledningen är helt frivillig.

 Du kommer aldrig att behöva närvara fysiskt vid utbildningen.

learnera-se-nlp-course

Anmäl dig till utbildningen

Påbörja din NLP-utbildning idag!