Studentområde

När du registrerar dig som student får du tillgång till studentområdet via kursplattformen Learnera, där allt undervisningsmaterial, artiklar och kunskap om NLP finns.

Learnera är en superenkel kursplattform. Du får tillgång direkt efter betalning. Om du betalar med faktura, EAN eller banköverföring kan det ta upp till 72 timmar innan du får din inloggning via e-post.

Alla våra kurser är online och körs via Learnera.eu.

Studentområdet fungerar på din dator, surfplatta och smartphone

Alla sidor med textinnehåll är utskrivbara, så du kan enkelt skriva ut sidorna om du föredrar att läsa på papper.

Elevområdet är öppet 24 timmar om dygnet, så du har alltid tillgång till läromaterialet så länge du har tillgång till internet.

learnera-logo

Undervisning

Du får lära dig genom att granska artiklar, text, ljud och video. Dessutom får du praktiska övningar och uppgifter som du löser på egen hand och tillsammans med personer i din omgivning.

Detta är självstudier, där du tar till dig materialet och lär dig teknikerna själv. Ett diskussionsforum finns för alla ämnen, så att du kan diskutera tekniker och olika ämnen med andra studenter.

Allt utbildningsmaterial och de medföljande övningarna är utformade för att du ska kunna tillägna dig de NLP-tekniker och den erfarenhet som krävs för att bli certifierad enligt NFNLP:s internationella standarder.

Vi erbjuder handledning online där du kan få feedback på din teknikträning och ditt övningsutförande. Det ger dig en trygghet i att du lär dig rätt saker och använder NLP i dess mest effektiva form. Det är inte ett krav att utnyttja supervisionserbjudandet.

Du har ingen skyldighet att delta i kurser eller presentationer.